Over Ulekha coffee

Welkom bij Ulekha Coffee.

Mijn naam is Sulekha, dochter van hetzelfde land waar koffie is geboren. Graag neem ik je mee op reis naar het land van de koffie. Misschien niet fysiek, maar zeker in de verbeelding. FullSizeRender.jpg wordt weergegeven

Ik herinner mij nog goed hoe wij vroeger met smart wachtten op Bunna, een traditioneel ritueel waarin koffie de buurt bij elkaar bracht. Echte koffie die vraagt om toewijding en passie om tot een magische melange te komen van trots, troost en kracht.

Laat mij u een geheimpje verklappen: Echte koffie met smaak, aroma en zelfs een ziel waar geen smaakjes, toefjes of rietjes aan toe gevoegd moeten worden, hoeft niet duur te zijn. Echte koffie die vraagt om toewijding en passie om tot een magische melange te komen van kracht, troost en trots.

Ik mis dit respect voor koffie; met het wereldwijde succes van ketens als Starbucks, zijn we helaas vergeten hoe echte koffie smaakt en lijkt echte kwaliteit een synoniem te zijn verworden voor duurkoop.

Twee jaar lang heb ik samen met mijn collega Dave het Ethiopische naar de beste koffies. Door direct naar de bron te gaan, hebben wij een eerlijke en verantwoorde manier gevonden om deze heerlijke bonen voor te schotelen.

Contact

Ulekha Fresh Coffee
Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag

0684606473